Vybrané spisy Jana Amose Komenského : Sv.1. Úvod do 1.sv. Navržení krátke o obnovení škol v Království českém. Velká didaktika. Informatorium školy mateřské - Komenský, Jan Amos, 1592-1670 (Státní pedagogické nakladatelství, 1958)
Brána jazyků otevřená