The tenant of Wildfell Hall - Walker, Elizabeth (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
The tenant of Wildfell Hall je príbehom tajomnej pani Helen Grahamovej, ktorá sa so svojim synom prisťahuje do Wildfell Hall. Pred susedmi však veľmi starostlivo tají svoju minulosť.