The tenant of Wildfell Hall - Walker, Elizabeth; Brontë, Anne, 1820-1849; Dillow, John (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
The tenant of Wildfell Hall je príbehom tajomnej pani Helen Grahamovej, ktorá sa so svojim synom prisťahuje do Wildfell Hall. Pred susedmi však veľmi starostlivo tají svoju minulosť.
Obsahuje biograf. údaje o autorke pôvod. diela: s. 4-5
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8736-0
Editor série: John Milne
Keywords: anglická literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; anglické romány; spoločenské romány; výbery