The princess diaries 4 - Collins, Anne (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
Grandmere chce zničiť Miinu životnú lásku, pretože nemá rada Michala. Michal robí Miu veľmi šťastnou, ale Grandmere to nezaujíma. Nemá rada Michala, pretože nie je členom kráľovskej rodiny. ...Miina prvá oficiálna návšteva Genovie dopadla úspešne, a ona konečne chodí s Michalom. Zdá sa, že nič môže pokaziť život v New Yorku, len kňažná!...