The princess diaries 4 - Collins, Anne; Cabot, Meg, 1967-; Donnelly, Karen (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
Grandmere chce zničiť Miinu životnú lásku, pretože nemá rada Michala. Michal robí Miu veľmi šťastnou, ale Grandmere to nezaujíma. Nemá rada Michala, pretože nie je členom kráľovskej rodiny. ...Miina prvá oficiálna návšteva Genovie dopadla úspešne, a ona konečne chodí s Michalom. Zdá sa, že nič môže pokaziť život v New Yorku, len kňažná!...
Obsahuje biogr. údaje o autorke: s. 4
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8718-6
Prvé vydanie v USA v r. 2001 pre HarperCollins, verzie The princess diaries: Mia goes forth v r. 2002. Táto prerozprávaná verzia pre Macmillan readers v r. 2007
Keywords: americká literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; americké romány; dievčenské romány; výbery