William Tell - Schiller, Friedrich, 1759-1805; Taylor, Nancy, 1941- (Harlow : Pearson Education, 2011)
Zjednodušené vydanie drámy William Tell určené pre začínajúcich študentov klasickej britskej angličtiny.
Editori série: Andy Hopkins a Jocelyn Potter
Obsahuje aktivity na precvičovanie slovnej zásoby a správnosť pochopenia textu: s. 25-[28] a výkladový slovníček na predsádke
Keywords: angličtina; vyučovanie jazykov; zjednodušené čítanie; English language; Language teaching and learning; Simplified reading; doplnkové čítanie; slovná zásoba; Vocabulary; German drama; nemecká dráma; preklady do angličtiny; Translations into English; beginner; tragédie; Tragedies; Literary adaptations; literárne adaptácie; jazykové učebnice, texty, príručky (A); Language textbooks, texts, handbooks (A)