Daisy Miller - Bladon, Rachel (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
Príbeh Daisy Millerovej je o mladej žene, ktorá svojím liberálnym správaním poburuje viktoriánsku spoločnosť. Henry James postavil do kontrastu psychológiu mladej ženy a tradície spoločnosti, v ktorej je Daisy jasne na okraji.