Daisy Miller - Bladon, Rachel; James, Henry, 1843-1916; Lacey, Mike (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
Príbeh Daisy Millerovej je o mladej žene, ktorá svojím liberálnym správaním poburuje viktoriánsku spoločnosť. Henry James postavil do kontrastu psychológiu mladej ženy a tradície spoločnosti, v ktorej je Daisy jasne na okraji.
Obsahuje biogr. údaje o autorovi pôvod. diela: s. 4-5
Obsahuje kontrolné otázky týkajúce sa správnosti porozumenia textu: s. 77-79, slovníček: s. 80-86 a cvičenia: s. 87-94
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený chybný EAN kód: 978-1-4050-8405-5
Editor série: John Milne
Keywords: anglická literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; anglické romány; spoločenské romány; výbery