Selected short stories by D. H. Lawrence - Collins, Anne (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
4 vybrané krátke príbehy od jedného z najväčších spisovateľov anglickej literatúry. Obsahuje výber z týchto diel: The virgin and the gipsy, The lovely lady, The rocking horse winner, Love among the haystacks