Selected short stories by D. H. Lawrence - Collins, Anne; Lawrence, D. H., (David Herbert), 1885-1930; Pearson, Julia (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
4 vybrané krátke príbehy od jedného z najväčších spisovateľov anglickej literatúry. Obsahuje výber z týchto diel: The virgin and the gipsy, The lovely lady, The rocking horse winner, Love among the haystacks
Obsahuje biograf. údaje o autorovi pôvod. diela: s. 4-5
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v angličtine) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o autorovi prerozprávaného textu a ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8733-9
Editor série: John Milne
Keywords: anglická literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; anglické poviedky; výbery