Vyrovnávanie sa vojakov so záťažou vo vojenskej činnosti - Tomíček, František (Liptovský Mikuláš : VA SNP, 1994)
284 ks
Keywords: psychológia vojenská; psychologický stres; vyrovnávanie sa so psychickou záťažou; učebnice VVŠ