Strojově orientované jazyky : Jazyk symbolických instrukcí osobních počítačů IBM (PC/XT, PC/AT, PS/2) - Zbořil, František (Brno : VUT, 1992)
Texty popisujú architektúru procesorov a koprocesorov z hľadiska programátora - používateľa.
Keywords: strojovo orientované programovacie jazyky; učebné texty