Prevádzka za každého počasia : all weather operation. JAR-AWO. Jednotné letecké predpisy. Joint Aviation Requirements (Letové prevádzkové služby Slovenskej republiky, štátny podnik, 1996)
Zmena predpisu 2/Change 2, 1. august 1996/1st August 1996