Obchodná letecká doprava (Letúny) : commercial air transportation (aeroplanes).JAR-OPS 1. Jednotné letecké predpisy.Joint Aviation Requirements (2002)
Zmena textu 6/Amendment 6, 1. august 2003/1st August 2003