Hry pro zlepšení motivace a sebepojetí žáku : příručka pro učitele, vychovávatele a rodiče - Canfield, Jack, 1944-; Wells, Harold Clive; Hančil, Jan (Praha : Portál, 1997)
Hry
Motivácia
Sebapochopenie
Žiak
Vyučovanie
Učenie
Akceptovanie
Vzťahy
Keywords: pedagogika