Jarní probuzení - iluze a skutečnost - Šik, Ota, 1919-2004; Vácha, Vladimír (Praha : Mladá fronta, 1990)
Šik, Ota (1919-2004)
Keywords: hospodárska politika; ekonomické reformy; výroba. služby. ceny; trh; Československo -- dejiny