Základný zoznam minimálneho vybavenia/Zoznam minimálneho vybavenia : JAR-MMEL/MEL.Jednotné letecké predpisy. Joint Aviation Requirements.Master Minimum Equipment List.Minimum Equipment List (Letové prevádzkové služby Slovenskej republiky, štátny podnik, 2000)
Vydané/Issued 1. máj 2000/1st May 2000