Základný zoznam minimálneho vybavenia/Zoznam minimálneho vybavenia : JAR-MMEL/MEL.Jednotné letecké predpisy. Joint Aviation Requirements.Master Minimum Equipment List.Minimum Equipment List (Bratislava : Letové prevádzkové služby Slovenskej republiky, štátny podnik, 2000)
Vydané/Issued 1. máj 2000/1st May 2000
Keywords: letectvo; predpisy; JAR-MMEL/MEL; Jednotné letecké predpisy (Joint Aviation Requirements)