Owl Creek bridge and other stories - Colbourn, Stephen; Bierce, Ambrose, 1842-asi 1914; Sanders, Martin; Veres, László (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
8 krátkych príbehov od slávneho amerického novinára a spisovateľa Ambrosa Bierca
Obsahuje biogr. údaje o autorovi pôvod. diela: s. 8
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v angličtine) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátoroch prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8739-1
Editor série: John Milne
Keywords: americká literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; americké príbehy; americké poviedky; výbery