The princess diaries 2 - Collins, Anne (Macmillan Readers Elementary level, 2005)
Miin nový život v role princeznej nie je vôbec ľahký. Jej matka sa vydáva za Miinho učiteľa matematiky a Mia dostáva listy od tajného ctiteľa. Sú to listy od Michaela, ktorého Mia miluje? Alebo od niekoho iného?