The princess diaries 2 - Collins, Anne; Cabot, Meg, 1967-; Donnelly, Karen (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2005)
Miin nový život v role princeznej nie je vôbec ľahký. Jej matka sa vydáva za Miinho učiteľa matematiky a Mia dostáva listy od tajného ctiteľa. Sú to listy od Michaela, ktorého Mia miluje? Alebo od niekoho iného?
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni elementary (začiatočník). Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedené ISBN: 1-4050-5712-2
Prvé vydanie v USA v r. 2000 pre HarperCollins; verzia The princess diaries: Take two v r. 2001 v spoločnosti Macmillan. Prvé vydanie tejto prerozprávanej verzie pre Macmillan readers Anne Collinsovou bolo v r. 2005. Podľa ISBN je toto pravdepodobne ďalšie vydanie z r. 2006
Obsahuje biograf. údaje o autorke: s. 4
Keywords: americká literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; Elementary; slovná zásoba; americké romány; dievčenské romány; výbery