Zapojenie Českej a Slovenskej federatívnej republiky do medzinárodných ekonomických vzťahov - Martinka, Jozef, 1940- (VVPŠ, 1991)
Úlohy malých ekonomík v rozvoji medzinárod.ekonom.vzťahov. Trhová ekonomika-predpoklad obnovy výkonnosti čsl. ekonomiky