The princess diaries 3 - Collins, Anne (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
O chvíľu sú Vianoce a Miin život sa nestáva ľahší. Ako môže skončiť s Kennym, priateľom ktorého neľúbi? A ako môže vyhrať srdce Michala, chlapca ktorý je jej snom? Situácia sa zdá byť neprijateľná. Ale naproti tomu Mia vymyslí plán...