The princess diaries 3 - Collins, Anne; Cabot, Meg, 1967-; Donnelly, Karen (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
O chvíľu sú Vianoce a Miin život sa nestáva ľahší. Ako môže skončiť s Kennym, priateľom ktorého neľúbi? A ako môže vyhrať srdce Michala, chlapca ktorý je jej snom? Situácia sa zdá byť neprijateľná. Ale naproti tomu Mia vymyslí plán...
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8715-5
Prvé vydanie v USA v r. 2000 pre HarperCollins, verzie The princess diaries: Third time Lucky v r. 2001. Táto prerozprávaná verzia pre Macmillan Readers Anne Collinsovou v r. 2007
Obsahuje kontrolné otázky týkajúce sa správnosti porozumenia textu: s. 72-74, slovníček: s. 75-78 a cvičenia: s. 79-86
Keywords: americká literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; americké romány; dievčenské romány; výbery