Aplikovaná sociální psychologie 2 - Výrost, Jozef, 1951-; Slaměník, Ivan, 1949- (Grada Publishing, 2001)
Sociálna psychológia zdravia. Sociálna psychobiológia. Sociálna psychológia emócií.Sociálna psychológia nezamestnanosti.