HUDEC, I; STANKOVSKÝ, I; SMIRNOV, V. 1971. Hygiena a výživná hodnota potravín živočíšneho pôvodu: Hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia. 2. preprac. a dopl. vyd. Bratislava: Príroda.
Citace podle APA (7th ed.)Hudec, I., Stankovský, I., & Smirnov, V. (1971). Hygiena a výživná hodnota potravín živočíšneho pôvodu: Hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia (2. preprac. a dopl. vyd.). Príroda.
Citace podle Chicago (17th ed.)Hudec, Imrich, I. Stankovský, a V. Smirnov. Hygiena a Výživná Hodnota Potravín živočíšneho Pôvodu: Hygienické Hodnotenie a Posudzovanie Z Hľadiska Ochrany ľudského Zdravia. 2. preprac. a dopl. vyd. Bratislava: Príroda, 1971.
Citace podle MLA (9th ed.)Hudec, Imrich, et al. Hygiena a Výživná Hodnota Potravín živočíšneho Pôvodu: Hygienické Hodnotenie a Posudzovanie Z Hľadiska Ochrany ľudského Zdravia. 2. preprac. a dopl. vyd. Príroda, 1971.
