Hardware : Učebnice pro pokročilé - Horák, Jaroslav (Praha : Computer Press, 2001)
Počítačové komponenty a periférie. Fungovanie, vzájomná komunikácia, parametre, optimalizácia a vylaďovanie.
Keywords: osobné počítače; vybavenie technické; hardvér; učebnice pre pokročilých