Robin Hood - Colbourn, Stephen (Macmillan Readers Pre-intermediate level, 2007)
Robin Hood je populárnym ľudovým príbehom o nebojácnom mladom mužovi a jeho priateľoch, ktorí bohatým brali a chudobným dávali.