Robin Hood - Colbourn, Stephen; Dillow, John; Sanders, Martin (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
Robin Hood je populárnym ľudovým príbehom o nebojácnom mladom mužovi a jeho priateľoch, ktorí bohatým brali a chudobným dávali.
Táto verzia bola prerozprávaná pre Macmillan Readers Stephenom Colbournom - údaj prevzatý z tiráže
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8721-8
Editor série: John Milne
Keywords: anglická literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; anglické príbehy; dobrodružné príbehy; legendy; výbery