The princess diaries - Collins, Anne (Macmillan Readers Elementary level, 2005)
Mia Thermopolisová žije so svojou matkou, maliarkou, a kocúrom v apartmane v Greenwich Village. Mia je obyčajná newyorská tínedžerka. Obyčajná aspoň do tej doby, než objaví šokujúcu pravdu - je princezná!