Filozofické problémy vedeckého poznávania prírody a spoločnosti : Učebné texty - Kudlička, Jozef; Hulan, Bohumír, 1942- (Liptovský Mikuláš : VA SNP, 1994)
30 ks
Keywords: príroda; spoločnosť; ekológia; filozofické otázky; texty učebné VVŠ