Slnečná koróna - Rušin, Vojtech, 1942-; Rybanský, Milan, 1937- (Bratislava : Veda, 1990)
Autori knihy podávajú čitateľom výsledky výskumu slnečnej koróny vo vizuálnej oblasti spektra.
Keywords: Koróna slnečná; monografie; Slnko (hviezda)