Sexualita a křesťanská morálka - Rotter, Hans (Cesty, 2003)
Sexuální pedagogika z pohledu křesťanství -- Něžnost -- Předmanželské sexuální vztahy -- Nemanželské životní partnerství -- Nerozlučitelnost manželství -- K teologii sexuality a manželství --Teologie rodiny -- Církev a druhé manželství -- Sexualita a život bez manželství --Homosexualita -- Stydlivost -- Brutalita a pornografie -- Znásilnění