Data warehousing : návrh a implementace - Humpries, Mark (Praha : Computer Press, 2001)
Princíp a začlenenie do podnikových systémov. Hardvér a softvér. Plnenie a prístup k dátam. Správa, údržba, rozvoj.
Keywords: databázy; dáta warehousing (skladovanie dát); informačné technológie; skladovanie dát; architektúry podnikové