The ITTE 2006 : mezinárodní konference ITTE 2006 : "Systémy velení a řízení v prostředí NATO NEC" : 23.-24. května 2006, Brno, ČR ([Praha] : [AFCEA], 2006)
1 CD-ROM: 11,7 cm
Keywords: NATO; ozbrojené sily; systémy velenia a riadenia; ITTE 2006 (medzinárodná konferencia); KONF; CD-ROM; kompaktné platne