The Wizard of Oz - Walker, Elizabeth; Baum, L. Frank (Lyman Frank), 1856-1919; Camagajevoc, Sebastian (Oxford : Macmillan Heinemann ELT, 2007)
The Wizard of Oz je klasický rozprávkový dobrodružný príbeh z krajiny Oz.
Vydavateľstvo Macmillan prichádza s niekoľkými vybranými titulmi (beletria v anglickom jazyku) pre študentov angličtiny na úrovni pre-intermediate. Kniha je doplnená 2 audio CD a úlohami na precvičovanie.
Macmillan Heinemann ELT je známkou vydavateľstva Macmillan Publishers Limited
Údaj o ilustrátorovi prevzatý z tiráže
V tiráži uvedený EAN kód: 978-1-4050-8712-4
Obsahuje biogr. údaje o autorovi pôvod. diela: s. 4-5
Obsahuje kontrolné otázky týkajúce sa správnosti porozumenia textu: s. 72-75, slovníček: s. 76-80 a cvičenia: s. 81-87
Keywords: americká literatúra; angličtina; doplnkové čítanie; pre-intermediate; slovná zásoba; literatúra pre deti a mládež; americké rozprávky; dobrodružné príbehy; výbery