Radikalizace - formy, modely a bezpečnostní aspekty = Radicalisation - forms, models and security aspects - Danics, Štefan, 1962- (Praha : Policejní akademie České republiky v Praze, 2022)
Příčiny a projevy radikalizace v českém a německém prostředí v širších celoevropských souvislostech.
150 výtisků
Obsahuje bibliografiu na strane 221-240
České a anglické resumé
Keywords: radikalizmus; medzinárodná bezpečnosť; radicalisation; International security; kolektívne monografie; Collective monographs