Strašidlo pre šťastie : Chip a Dale. Rýchla rota. - Ferguson, Don; Lee, Nordling; Hrúzová, Katarina; Mitchell, Jim; Albright, Gary (Bratislava : EGMONT ČSFR, spol. s r.o., 1992)
Ďalšie dobrodružstvá malých záchranárov.
Keywords: americké rozprávky; autorské rozprávky; mladší školský vek