Zajko Belko a panelák - Kováčová, Pavla; Votavová, Blanka (Martin : Osveta, 1990)
Rozprávka o malom Miškovi a jeho zajkovi Belkovi.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky o zvieratkách; mladší školský vek