Snehovláska - Kozičová, Zuzana; Fabriciová, Jaroslava (Bratislava : NÁDEJ, 1991)
Snehová kráľovná mala dcérku,ktorá sa volala Snehovláska.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek