Afrikaaa - Brčák, Milan, 1963-; Krsková, Dana, 1971- (Skalica : Grafobal, 1992)
Príbeh o černoškovi a jeho vernej kamarátke opičke.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek