Som cigánka II - Patočková, Katarína (Bratislava : Odkaz, 1993)
Aj v tejto svojej novej zbierke básní autorka sa hrdo hlási k svojmu pôvodu.
Keywords: rómska literatúra; reflexívne básne; starší školský vek