Temná noc v říši hraček - Shaw, Bob; kol. autorov; Bauer, Petr (Plzeň : Laser, 1993)
Sci-fi poviedky pre dospievajúcich.
Keywords: anglická literatúra; vedecko-fantastické poviedky; starší školský vek