O Guľkovi Bombuľkovi - Ďuríčková, Mária, 1919-2004; Nesvadba, Miloš, 1925- (Bratislava : Buvik, s. r. o., 1993)
Čo zažil Guľko Bombuľko na svojich potulkách, s kým sa skamarátil a spoznal.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek