10 malých zajačikov - Jentner, Edith; Janovic, Tomáš, 1937-2023; Lichtl, Gertli (Bratislava : Egmont, 1993)
Na každej dvojstrane sa opisuje jedno z dobrodružstiev desiatich zajačikov.
Keywords: nemecká literatúra; autorské rozprávky; predškolský vek