Naše zvieratká - Andel, Ján; Kardelisová-Hrúzová, Viera (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1993)
Básničky pre najmenších o domácich zvieratkách.
Keywords: slovenská literatúra; rečňovanky; predškolský vek