Démon zlata. Ruža prérie : Dramatické príbehy z Divokého západu - May, Karl; Ušák, Teofil; Ušáková, Anna (Bratislava : Saleziánske katechetické stredisko, 1992)
Dramatické príbehy,ktoré svedčia o prísnej Božej spravodlivosti.
Keywords: nemecká literatúra; dobrodružné príbehy; starší školský vek