Rozprávky a príhody - Kráľ, Jozef (Dolný Kubín : ZRNO, 1992)
Autorove príhody z vlastného života,ktorý je veľkým milovníkom prírody.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek