Nedeľné príbehy - Schilling, Heidi; Klásková, Mária (Bratislava : ECM, 1993)
Príbehy,ktoré každú nedeľu rozprávala svojim vnúčatám babička.
Keywords: nemecká literatúra; príbehové prózy; mladší školský vek