Rap-rap-rapoty... - Podjavorinská, Ľudmila, 1872-1951 (Trenčín : Miestny odbor Matice slovenskej, 1992)
Kytička veršíkov,ktoré autorka vlastnoručne písala do pamätníčka svojej neteri.
Keywords: slovenská literatúra; rečňovanky; mladší školský vek